PRAVNIK
Programski paket za informatizaciju pravnih i odvjetničkih ureda

Programski paket povezuje u jedinstvenu radnu cjelinu sve dokumente pravnih postupaka bilo koje vrste, pojednostavljujući pritom organiziranje vaših obaveza i zadaća.
Ovaj programski paket podiže Vašu učinkovitost i produktivnosti, omogućuje najveću preglednost među dokumentima i evidencijama , tako da posao možete obaviti brže i bolje nego ikad dosad.
Pravnik je inteligentan softver dizajniran radi brzog postizanja izvanrednih rezultata.
Ovaj produkt sadržava sve potrebne mogućnosti kojima ćete organizirati i obaviti svoj posao na nov i bolji način.

Organizirajte se...

Pravnik je namijenjen administrativnomosoblju koje poznaje pravila postojećeg pravnog sustava poslovanja, tradicionalno i uredno organiziranog u našim poduzećima i državnim ustanovama. U tijeku izrade korištena su iskustva provjerenih osoba sa dugogodišnjim iskustvom u pravnom poslovanju, te su razrađeni i najmanji detalji. Vođenje predmeta i spisa kroz program prilagođeno je uvođenju u već postojeće dokumentacije, odnosno evidencije, te će korisnici u vrlo kratkom roku savladati novi način rada.
Brzim dostupom do traženog podatka možemo donijeti odluke prije nego drugi dođu do spisa. Pregled i pretraživanje podataka omogućeno je cijelim nizom preglednih filtara i izvješća. Od složenijih dijelova pa sve do manjih segmenata unutar samog spisa. Programski modul Kalendar, redovito Vas obavještava o radnjama koje je potrebno obaviti u određenom roku. Ovim načinom rada uvelike je poboljšana Vaša dosadašnja organiziranost i praćenje poslovanja.

Povežite se...

Pravnik pruža jedinstvenu radnu okolinu, koja se bazira na danas sve raširenijem Windows okruženju, olakšavajući organiziranje informacija i zadaća, a time ujedno i kvalitetnije obavljanje posla nego ikad dosad.
Rad sa programom je namijenjen za dva profila djelatnika koji se dijele na administratore i korisnike, te se time može određenom korisniku dozvoliti ili oduzeti pravo na rad u dijelu aplikacije. Ovakvim načinom uporabe programa osigurana je zaštita podataka od neovlaštenog ažuriranja i pregledavanja pojedinih dijelova baze podataka.
Baza Vaših podataka je smještena u okvire relacijske baze podataka Progress, koja danas dominira kao jedna od najkvalitetnije organiziranih baza podataka uopće. Time je briga oko sigurnosti evidentiranih podataka zajamčena, bez obzira na kvalitetu izvedenosti Vašeg mrežnog ili jednokorisničkog okruženja. Dovoljno je samo letimično osvrnuti se na referentnu listu korisnika Progress baze i uvjeriti se u navedeno.

Postignite rezultate...

Što god trebali obaviti, Pravnik olakšava postizanje željenih rezultata. Ovo je inteligentan, Vama prilagođen softver, koji radi na Vaš način, tako da možete postići sjajne rezultate brže i jednostavnije.
Napredna pomoć Vodi vas kroz najsloženije zadatke, dok Vam druga dostignuća omogućuju da u kraće vrijeme učinite više. Programski modul Troškovnik, izračunava sve vrste odvjetničkih naknada za obavljene pravne postupke. Integriranost zakonski propisanih tablica sudskih pristojbi omogućuje brže i lakše određivanje krajnje cijene koštanja pravnog procesa. Fleksibilnost vrijednosti pojedine vrste spisa daje Vam dodatna prava na utjecaj iznosa Vaše zarade u pravnom slučaju.
Opširno obrađena paleta svih vrsta lista i izvještaja evidentiranih podataka, daje Vam uvid u trenutno stanje poslovanja Vaše tvrtke. Izgled izvještaja je fleksibilan, tako da u krajnjoj fazi poprima oblik kakav Vi to želite.

Osnovni moduli paketa su:

• Poslovni dvevnik - Ročišnik koji omogućuje praćenje obaveza u zadanom periodu
• Pravni postupci - sadrže ažuriranje dokumenata unutar evidentiranih pravnih postupaka
• Troškovnik - služi za izračunavanje i definiranje krajnje vrijednosti pravnog postupka
• Obračun kamata - pomaže u izračunavanju i definiranju slobodnog obračuna kamata u zadanom periodu
• Liste i Izvještaji - definiranje i ispis liste, odnosno izvještaja evidentiranih podataka
• Osnovna svojstva i parametri - podešavanje osnovnih svojstava za rad sa programom

Odvjetnik iznutra:

• jednostavnost rada - ...pruža integriranu okolinu u kojoj možete jednostavno i brzo organizirati praćenje vaših dokumenata i evidencija.
• sveobuhvatnost - ...obuhvaćeno je evidentiranje svih dokumenata koji se mogu naći u jednom privatnom ili državnom poduzeću.
• brzina - ...unošenje i ažuriranje podataka znatno je olakšano u odnosu na klasičnu metodu. Jednim "klikom" miša moguće je dobiti bilo koji podatak za određeni dokument.
• preglednost - ....unijeti dokumente moguće je pregledati cijelim nizom izvješća i listi po predmetima, po spisima, ispisom troškovnika, dnevnim izvješćima,te puno kompleksnijim i složenijim pregledima podataka.
• kompatibilnost - ...obzirom da je programski paket napisan u jednoj od najboljih relacijskih baza moguće je prenijeti već postojeće podatke u novi pravni sustav
• fleksibilnost - ...različitim evidentiranjem dokumentacije mnogi su konkurentni programski paketi ograničeni na samo jedan način unošenja podataka. Ovaj programski paket vam fleksibilno omogućava unos svih vrsta podataka u proizvoljnom obliku, i pretraživanje istih po Vašim kriterijima.
• sigurnost - ...poštivanjem propisnih postupaka zaštite podataka i robusnosti baze, osigurana je velika sigurnost unesenih podataka.

Specifikacije za korištenje programskog paketa Pravnik:

• Pc računalo
• radni sustav Microsoft Windows 98/2000/XP
• minimalno 50 MB prostora na Hard disku
• minimalno 128 MB memorije za Windows 98, ili 256 MB za Windows 2000/XP
• grafička kartica min. 800×600 razlučivosti s min. 256 boja
• miš
• licenca za relacijsku bazu podataka Progress 8.3 (zahtjeva 30-100 MB slobodnog prostora na Hard disku)

LiveZilla Live Chat Software